Wie zijn wij

Wie en zijn wij, en wat doen we

Buurthuis Oud Overdie is een klein maar gezellige ontmoetingsplek voor de mensen uit de wijk en daar omheen. Wij verzorgen activiteiten voor jong en oud en voor elk wat wils, iedereen is welkom. Zo hebben wij elke ochtend een gratis bakkie koffie klaar staan (of thee). U kunt tijdens het koffie/thee drinken even bijkletsen met de mensen uit de buurt. Wij hebben ook wekelijkse activiteiten waar u aan mee kunt doen. Wilt u toch wat andere activiteiten zien?

Dan geven wij u de ruimte om deze in samenspraak met ons te organiseren.

Neem gerust contact op…;-)

De medewerkers en vrijwilligers van het buurthuis proberen altijd een zo goed mogelijke sfeer te creëren. Zo is het buurthuis ook een veilige omgeving voor de kinderen en jongeren onder ons. Wij hebben voor de kinderen elke woensdag iets leuks te doen zoals: spelletjes, knutselen en in de zomer lekker veel waterpret! Voor de jongeren hebben wij een huiskamer waar ze kunnen gamen en chillen, met elkaar kunnen praten over dingen die hun bezighouden mochten zij hier behoefte aan hebben. Er is bij de huiskamer altijd een medewerker van StraatGeluid aanwezig die een oogje in het zeil houdt, zodat de jongeren op een verantwoordelijke manier met elkaar omgaan en zij een persoon hebben waar zij met vragen terecht kunnen.

 

Als buurthuis hebben wij uiteraard ook een sociaal – maatschappelijke functie en bieden wij de ruimte voor mensen die hulpbehoevend zijn of die met vragen zitten over bepaalde kwesties. Zo kunt u op dinsdag terecht voor gemeentelijke vragen. Er is op dinsdag tevens een wijkagent aanwezig waar u heen kunt om in vertrouwen vragen te stellen of problemen in de wijk te melden.

 

Wij zien u graag terug in het buurthuis oud overdie en de medewerkers en vrijwilligers zullen u hartelijk verwelkomen. Komt u zeker eens langs om een lekkere bak koffie te proeven!

Kom gezellig langs voor een bakkie

Buurthuis Oud Overdie

Coornhertkade 106
1813 VZ Alkmaar
072 5403388

info@buurthuisoudoverdie.nl

Beheerder

Ruud van der Ham
072-5403388 of
06-42803224

info@buurthuisoudoverdie.nl

Sociaal cultureel- / kinderwerk

Mirjam Pietersma
Edwin Speets
072-5403388

info@buurthuisoudoverdie.nl

Volg ons ook op

facebook

Copyright © 2018 Buurthuis Oud Overdie